Solo bij XPO

Nieuwsgierig geworden? Kom naar de expositie!
Van 18 april t/m 28 april zal de installatie 'Foreign Bodies' te zien zijn, samen met een foto portret van Leipzig en Enschede. Deze kleine kunstruimte in het hart van Roombeek is de ideale locatie voor wat deze twee steden verbindt: een intensief industrieel verleden. Een landschap dat veel zegt over de relatie tussen mens en natuur.

De opening is op 18 april, met bier en gezelligheid, en als afsluiter is er op 28 april een feestelijke finishsage waarbij je een deel van het werk mee naar huis mag nemen!

Wees welkom! 
Opening: 18 april om 17:00 bij XPO
Open: vr/za/zo 12:00-17:00 18-28 april
Vanwege Pasen: Dicht op zondag 21 april, open op ma 22 april
Finishsage: 28 april 17:00
Stroinksbleekweg 2, Enschede


Artist Talk @Concordia
25 april om 19:00
Langestraat 56, Enschede  
Begeleidend bij deze expositie zal ik ook een uitgebreide lezing geven in Concordia, om dieper in te gaan op mijn onderzoek en werkwijze, materialen en werkproces. Wat is onze relatie als mens met onze omgeving? Hoe bepaald dit ons leven, hoe veranderen wij door deze relatie?

Hierbij vertel ik meer over mijn tijd in Leipzig, welke inzichten ontstaan door te werken op verschillende plekken en hoe ik dit omzet naar zowel sculptuur als fotografie.
Deze talk geeft een dieper inzicht in niet alleen het individuele werk en de vaak geromantiseerde afgesloten wereld van de kunstenaar, maar ook een breder inzicht in de menselijke relatie met het landschap.

Poster Marloes_001.jpg
Achterzijde uitnodiging Marloes_001.jpg