Platforms Project Art Fair Athene

Vorige week stond mijn werk op de kunstbeurs Platforms Project in Athene. Het team van de Bcademie is met een aantal kleine kunstwerkjes in de koffer naar Athene gevlogen en hebben daar een week lang verteld over de Bcademie en de kunstenaars.

Ze hebben een bijzondere stand gemaakt, dat bestond uit:
Cirkel met de werken
Cirkel met ‘uitleg’
Cirkel met troep gevonden in Athene, aangevuld met wat gekochte snoepjes, blikjes bier en cola  (vol en leeg) en broches
Onder 2 troepjes zat een sticker, als je die had won je een werk naar keuze.
Het ging om het gokken; kies je voor een vol blikje bier, een mooi steentje, leeg blikje, kakkerlak of toch een mooie broche? De loten waren 2 euro per stuk, en met hard werken hebben ze in totaal 145 loten verkocht.

Er zijn 4 werken gewonnen, waaronder mijn werk! Het kunstwerk bestond uit 3 bakstenen: een van vilt, een van pluche en een gewone baksteen. Het werk is gewonnen en uitgekozen door Jaap Sleper, bekend verzamelaar en galeriehouder van Galerie 10 in Utrecht.