Discomfort Jubileum Expositie Kunst Non Stop in de HeArtGallery

Je bent van harte uitgenodigd op de feestelijke finissage van de KunstNonStop tentoonstelling ‘Discomfort’ in de HeArtGallery zondag om 15:00 uur.

We maken er een feestelijke middag van met muziek en een 'Bring your own Food’-borrel. Neem wat lekkers mee, zoals taart, quiches, kaasjes, toastjes of een zak borrelnoten, maar schroom vooral niet om iets spannends en misschien wel 'oncomfortabels' mee te nemen.
En tijdens de finissage wordt bekend gemaakt hoeveel de schatkist 'van kunstkijken wordt je rijk' heeft opgeleverd, het is tot dan nog steeds mogelijk om je bijdrage in een van de glazen potten te stoppen :)

Er is ook een Facebook evenement: Klik hier
HeArtGallery
Drienerstraat 35, 7551 HK Hengelo
Zondag van 15:00 tot 17:00

5773-elb-265740526.jpg