Bcademie

Ik ben aangenomen bij de Bcademie!

De Bcademie een opleiding waarin 20 net afgestudeerde kunstenaars begeleid worden door Alex Jacobs (V&B) en Daan den Houter, met behulp van vele gastdocenten. Het doel van de Bcademie is een brug slaan tussen het diploma en de praktijk van een autonoom beeldend kunstenaar. De gastdocenten (kunstenaars, curatoren, galeriehouders, verzamelaars en andere personen uit de kunstwereld) vertellen hun verhaal, en de studenten geven iedere maand een visie over de dingen die ze de voorafgaande maand hebben gedaan en onderzocht. 

De Bcademie wordt gehouden in Rotterdam en is begonnen op zondag 2 oktober. Je kunt me terug vinden op de Bcademie.nl website -> Studenten -> foto van de blauwe poef. Er worden ook exposities georganiseerd met de studenten van de Bcademie, informatie volgt snel.